Telinevoimistelu

Tampereen Sisun voimistelujaostossa voit harrastaa telinevoimistelua, trampoliinivoimistelua ja cheerleadingia huvin ja kunnon vuoksi sekä myös kilpatasolla.

Harrasteryhmissä tarjontaa riittää aina vauvasta aikuistasolle saakka. Voimistelijoita seurassamme on noin 1100. Harjoituspaikkoina toimivat syksystä 2012 lähtien Ikurin uusi telinevoimisteluhalli (Tesomankatu 33), Ratinan stadion (sali 6), Messukylän koulu sekä Kämmenniemen koulu.

Kilpavalmennusryhmissämme harjoittelee noin 130 voimistelijaa. Kilparyhmät harjoittelevat Ikurissa. Kilparyhmiin valitaan voimistelijat yleensä noin 4-8 vuoden iässä. Valinta tapahtuu testipäivinä suoritettavien voima-, notkeus- ja liiketestien perusteella.

Kilparyhmissä harjoittelevat voimistelijat osallistuvat ikänsä ja tasonsa mukaisesti Suomen Voimisteluliiton alaisiin kansallisiin kilpailuihin sekä taitavimmat myös kansainvälisiin kilpailuihin.

Cheerleadereilla on 7 joukkuetta, heistä löydät enemmän tietoa Cheerleadereitten omasta sivupalkista.


Päätilat osoitteessa Tesomankatu 33

 

Kilparyhmien ja joidenkin harrasteryhmien (myös kaikki aikuisten ryhmät) tilat ovat Ikurissa osoitteessa Tesomankatu 33.
Pirkkahallilla ei siis ole enää lainkaan toimintaa. Myös Sisun (telinevoimistelu) toimisto on nykyisin Ikurissa (D-oven päädyssä).

Bussit

Uusiin tiloihin pääsee hyvin bussilla. Linjoilla 21 ja 36 pääsee aivan portille ja myös linjat 8 ja 17 ajavat lähelle.

Katso lisätietoja, ajoreitit ja aikataulut TKL:n nettisivuilta www.tampere.fi/tkl/aikataulut.html

 

Ajo-ohjeet

Myös autolla on helppo tulla paikanpäälle. Keskustasta päin tultaessa esim. Porintietä pitkin, josta poistuminen TesomanValtatielle ja liikenneympyrästä vasemmalle Tesomankadulle. Tätä tietä jatketaan kunnes vasemmalla näkyy portti ja sen takana parkkipaikka ja iso halli. Moottoritien suunnasta tullessa paras reitti on kääntyä Tesomalle Kolmenkulman ABC:n kohdalta ja jatkaa Kolmihaarankatua (muuttuu Tesomankaduksi liikenneympyrän jälkeen) suoraan kunnes harjoitustilat ovat tien oikealla puolella. Parkkipaikat ovat iltaisin erittäin ahtaat ja parkkijärjestelyt tulevat vielä muuttumaan.
Pyydämme varovaisuutta autojen kanssa parkkialueella!!